Ինչպես ստանալ լավագույն օղին
Եթե ուզում եք ստանալ որակյալ կարմիր, դեղին և սև սալորի օղի, ապա պետք է սպասեք մինչև հոկտեմբեր, երբ բերքը ամբողջովին հասունանա և թափվի ծառերի տակ: Ինչքան երկար է մնում բերքը ծառերի վրա, այնքան այն դառնում է քաղցր: Եթե բերքը շուտ եք հավաքել, ապա պետք է թողնել այն հասունանա, որից հետո կարող եք լցնել տակառի մեջ, որպեսզի սկսի եփելու շրջանը:
Սալորի լավագույն օղին ստացվում է այն դեպքում, եթե մինչև տակառը լցնելը այն հատ-հատ կորիզահանվում է:
«Դովեղ. սահմանի ուժը» ՍՊԸ-ն այս տարի արտադրել է կարմիր, դեղին և սև սալորի օղի: Սպիրտի պարունակությունը 53.5 տոկոս է:
«Դովեղ. սահմանի ուժը» ՍՊԸ-ն 2021-ին արտադրել է 17 տեսակի մրգային օղիներ 51-ից 59 աստիճան թնդության:
Այն կարող եք ձեռք բերել հետևյալ հասցեներում՝
Տեքստը և լուսանկարները՝ Թաթուլ Հակոբյանի